Entertainment Arena Expo 2018

 
Entertainment Arena Expo, expoziția adresată industriei de jocuri de noroc, organizată de Expo 24 Romania, se va desfășura în perioada 3-5 septembrie, în cadrul Centrului Romexpo București.
 
An de an, în septembrie, Bucureștiul se impune ca fiind capitala industriei de divertisment din estul Europei. Anul acesta și-au anunțat prezența peste 60 de expozanți, totalizând o suprafață de peste 10.000 mp, expoziția din România impunându-se ca un reper al industriei la nivel regional.
 
Companiile participante în cadrul EAE 2018 vor prezenta publicului vizitator cele mai spectaculoase inovații în domeniu, captând atenția acestora cu noile trenduri, în care creativitatea este cuvântul de ordine. Evenimentul va reuni producători și distribuitori de jocuri de noroc, rulete, jackpoturi, VLT-uri, AWP-uri, servicii și soluții pentru pariuri sportive, jocuri de noroc on-line, mobilier pentru sălile de joc și, în general, tot ceea ce ține de capitolul divertisment.
 
Evenimentul debutează cu seminarul Joc Responsabil susținut de dr. Cristian Andrei, consultant al programului național Joc Responsabil, psiholog, medic specialist în neuropsihiatria adolescentului și fondatorul Institutului de Relații Umane București.
 
Ediția cu numărul doisprezece va fi deschisă în zilele de 3 septembrie și 4 septembrie între orele 10.00 – 18.00, iar în ziua de 5 septembrie între orele 10.00 – 16.00. Pentru un acces rapid în expoziție este recomandată înregistrarea online pe site-ul www.earena.ro
 
surse:  earena.ro; casino-magazine.ro

Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!