Fii pe fază! De patru ori mai multe petreceri, de două ori mai multe premii!

Merkur revine cu o nouă campanie! Fii pe fază!
 
Începutul de an vine cu noi provocări pentru echipa noastră și cu noi surprize pentru fiecare dintre voi.
 
Păstrăm entuziasmul de a vă recompensa fidelitatea și ridicăm miza. De patru ori mai multe petreceri, de două ori mai multe premii! 
           
Lasă-te purtat într-o nouă aventură! Vom traversa un tărâm magic și vom participa la evenimente inedite. Anul acesta, fiecare anotimp este anotimpul câștigurilor. Indiferent de temperaturile de afară, în sălile noastre vei găsi vremea perfectă pentru distracție și câștiguri. 
     
1.300.000 lei este potul de anul acesta, un pot pe care îl vom lăsa drept recompensă celor mai fideli dintre dumneavoastră de-a lungul celor patru extrageri de sezon și a celor 32 de evenimente care ne așteaptă! Premiile vor fi din ce în ce mai mari odată cu înaintarea spre sărbatorile de iarnă, așa că fiți în permanență pe fază!
 
Prima rundă de petreceri cu premii amețitoare este în aprilie. Recidivăm în iunie, septembrie și decembrie!  
Sistemul concursului rămâne acela cu care v-am obișnuit. Înscrie în concurs tichetele pe care le primești în sala noastră și nu uita să fii prezent în sală în data petrecerii pentru a ridica cecul în cazul în care numele tău este extras! Fiecare tichet în posesia căruia vei intra, va însemna o șansă în plus. Vom acorda tichete de participare în funcție de intervalul orar în care vă aflați în sală. 
 
Intra in Hora Premiilor să afli ce date trebuie să salvezi în calendar sau să știi cu cât te premiem la fiecare extragere în parte.
Urmărește-ne pe Facebook și Instagram și fii primul care află tot ce trebuie despre noua noastră campanie și despre cecurile pe care le punem la bătaie anul acesta.
Fii pe fază!

GALERIE


Fii pe fază!   De patru ori mai multe petreceri, de două ori mai multe premii!
Fii pe fază!   De patru ori mai multe petreceri, de două ori mai multe premii!


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!