Bogdan Dinu - Sunt foarte pregătit, chiar dacă adversarul meu e pus pe fapte mari

Greul Bogdan Dinu a cântărit 108 kg la cântarul oficial al galei de box ''Bombardament în Arenă'' programată vineri la circul Globus din Capitală, în timp ce adversarul său, georgianul Davit Gorgiladze, a avut 115,5 kg.

Bogdan Dinu, cu 15 victorii în palmares, dintre care 11 prin KO, l-a mângâiat cu o palmă la cântarul oficial pe georgian, pentru a-l pune parcă în gardă la ce să se aștepte vineri seara la înfruntarea programată pe durata a 10 reprize.

 

''S-a uitat urât la mine și am vrut să-l atenționez că nu va fi ușor în ring mâine seară și chiar să-l atenționez un pic. E bine să intru un pic furios în ring. El pare destul de zdravăn, de bine legat, dar la categoria grea e greu să termini meciul la decizie. Sunt foarte pregătit, chiar dacă adversarul meu pare pus e fapte mari. E greu de preconizat în ce repriză se va încheia meicul, e la categoria grea, toată lumea trebuie să știe că pumnii sunt foarte grei'', a declarat Bogdan Dinu.

 

Antrenorul Stephane Larouche, care i-a pregătit pe Leonard Doroftei și Lucian Bute, îl va asista pe Bogdan Dinu în colțul său la meciul de vineri.

 

''Sunt aici să lucrez cu Bogdan Dinu și să-l ajut pe Sorin Florea la pregătirea galei. Acum Bogdan se va pregăti în România, dar vom continua să colaborăm pentru că avem planuri de viitor. El trebuie să câștige masă musculară și apoi să înceapă să lupte cu boxeri de renume, care au fost deja campioni mondiali și să câștige experiență. El s-ar putea bate pentru o centură IBF International, IBF Continental sau o centură europeană la începutul anului 2017'', a declarat Larouche.

 

Sâmbătă, un alt greu român, Christian Ciocan, se va bate la Hamburg cu turcul Erkan Teper pentru titlul european vacant WBO.

 

Bogdan Dinu i-a urat succes lui Ciocan, care și-a început cariera la profesionism în același an 2008: ''Vreau să știe că îi urez baftă și să câștige centura''.

 

Despre testul pozitiv al lui Lucian Bute, Larouche a declarat că ''sunt decepționat pentru el, pentru că atât timp cât am lucrat cu el era un boxer curat. Nu poți blama o singură persoană, pentru că aici se lucrează în echipă, dar acest lucru este dezolant pentru Lucian Bute, este dezolant pentru imaginea lui. Dar el poate continua să boxeze, a dus o viață foarte sportivă și poate avea o carieră îndelungată''.

 

InterBox, pentru care au boxat Leonard Doroftei, Lucian Bute, Jo Jo Dan și Bogdan Dinu, și-a schimbat proprietarul și a intrat din iulie sub controlul grupului Eye of The Tiger Management.

 

Programul galei ''Bombardament în Arenă'':

 

Categoria welter (4 rerpize): Daniel Buciuc (România/1 victorie-0 înfrângeri—0 egaluri) — Boian Aleksandrov (Bulgaria/4-5-0)

Categoria super-welter (4 reprize): Eronim Arădoaie (2-0-0) — Stanislav Nenkov (Bulgaria/14-16-0)

Categoria grea (4 reprize): Cezar Juratoni (4-0-0) — Mladen Malev (0-0-1)

Categoria welter (8 reprize): Flavius Biea (10-0-0) — Ferenc Hafner (Ungaria/26-11-0)

Categoria grea (10 reprize): Bogdan Dinu (15-0-0) - Davit Gorgiladze (Georgia/10-1-0)

Categoria pană (12 reprize): Viorel Simion (20-1-0) — Andoni Gago (Spania/15-2-1)


GALERIE


Bogdan Dinu - Sunt foarte pregătit, chiar dacă adversarul meu e pus pe fapte mari


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!