Bombardament la Circ! Vineri,14 octombrie gală de box profesionist.

Viorel Simion versus Andoni Gago, meci pentru centura IBF Intercontinental la pană. 

Bucureştiul se pregăteşte de un nou show pugilistic din ciclul ”Careul de Aşi”. Vineri, 14 octombrie, la Circul de stat din Capitală, compania King Promotion aduce în ring tot ce are mai bun pugilatul profesionist românesc, într-o distribuţie ce se anunţă extrem de interesantă. Gala va începe la ora 20:30 şi a fost promovată sub titulatura ”Bombardament în Arenă”, după numele de scenă al boxerului din main-event, Viorel ”Bombardierul” Simion. Acesta îl va întâlni pe spaniolul Andoni Gago Lopez într-un meci prevăzut a se desfăşura pe distanţa a 12 reprize, în joc aflându-se centura IBF Intercontinental la categoria pană. Ibericul a venit în România din postura de challanger obligatoriu, impus de IBF, poziţie pe care şi-a câştigat-o după un KO în repriza 1, în aprilie, contra ungurului Robert Laki.
 
Sorin Florea, promotorul galei: ”Vom avea o gală cu şase meciuri, toate bine alese. Adversarii băieţilor noştri nu vin la Bucureşti pentru a face act de prezenţă, sunt puternici şi vor veni să câştige. Sunt convins că şi boxerii noştri îi vor primi aşa cum se cuvine. Cel mai important meci va fi cel dintre Viorel Simion şi Andoni Gago. Dacă va ieşi aşa cum ne dorim, cu o victorie a lui Viorel, atunci sperăm să putem aborda pentru el unul dintre campionii mondiali, de ce nu revanşa cu Lee Selby. Iar dacă acesta ne va ocoli, probabil că vom avea un meci eliminatoriu şi după aceea, şansa pentru titlul mondial. Spun că se poate, pentru că Viorel Simion este un boxer matur, copt şi este în stare să devină campion mondial pentru toţi românii. Este bine pregătit, dar avem nevoie de sprijinul publicului. Vom fi puternici dacă vom fi împreună”.
 
Ceilalţi cinci români care vor lupta în gală sunt Daniel Buciuc (semimijlocie), Eronim Arădoaie (mijlocie-mică), Cezar Juratoni (grea), Fravius Biea (semimijlocie) şi Bogdan Dinu (grea).
 
Viorel Simion este decis să obţină o nouă victorie în faţa propriilor suporteri. Ar fi a 21-a din cariera boxerului de 35 de ani, vârstă pe care o va împlini săptămâna viitoare. ”L-am studiat foarte bine pe Gago, este un sportiv cu o capacitate de efort mare, îl respectăm, dar victoria va fi a mea. Nu va rezista şapte reprize”, a declarat Viorel Simion. Spaniolul a replicat: ”Este părerea lui. Până la urmă este un meci de box, unde se poate întâmpla orice. Vom vorbi în ring”. Viorel Simion vine după o perioadă foarte dură de antrenamente, cu peste 170 de reprize de sparring susţinute cu mai mulţi adversari.
 
Mâine, cei doi au programat un antrenament cu public la Complexul Sun Plaza, din Capitală, iar joi va avea loc cântarul oficial.
 
Programul galei
 
Cat. Semimijlocie (4 reprize): Daniel Buciuc (1-0-0, 1KO) – Boyan Aleksandrov (Bulgaria / 4-5-0, 1KO)
 
Cat. Mijlocie-mică (4 reprize): Eronim Arădoaie (2-0-0) – Stanislav Nenkov (Bulgaria / 14-16-0, 2KO)
 
Cat. Grea (4 reprize): Cezar Juratoni (4-0-0, 3KO) – Mladen Manev (Bulgaria / 0-0-1)
 
Cat. Semimijlocie (8 reprize): Fravius Biea (10-0-0, 5KO) – Ferenc Hafner (Ungaria / 26-11-0, 14KO)
 
Cat. Grea (10 reprize): Bogdan Dinu (15-0-0, 11 KO) - David Golgiladze (Georgia / 10-1-0, 8KO)
 
Cat. Pană (12 reprize): Viorel Simion (20-1-0, 9KO) – Andoni Gago (Spania / 15-2-1, 5KO). Meci pentru titlul IBF Intercontinental
 
sursa: prosport.ro 

GALERIE


Bombardament la Circ! Vineri,14 octombrie gală de box profesionist.
Bombardament la Circ! Vineri,14 octombrie gală de box profesionist.


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!