Gala de box Noaptea Campionilor - Bombardament in arena - 14 octombrie 2016

Pe 14 octombrie  KING PROMOTION va pune din nou Romania pe harta boxului profesionist mondial! Nu este o afirmatie nefondata gandindu-ne ca, in gala "Careul de Asi" organizata pe 18 martie de KING PROMOTION la Circul "Globus", meciul pentru titlul IBF Intercontinental la categoria pana intre Viorel Simion si belgianul de origine armeana Alexander Miskirtchian putea sa se desfasoare pe orice ring din lume, fiind demn de a fi introdus in categoria celor mai frumoase dispute pugilistice ale acestui an!!! Au fost 12 reprize electrizante, in care ambii combatanti au etalat frumoase cunostinte pugilistice si, mai ales, o rezistenta fizica de invidiat, la final decizia fiindu-i atribuita in unanimitate lui Viorel Simion supranumit si "Bombardierul"!
Iata de ce a doua gala organizata in 2016 de KING PROMOTION tot la Circul "Globus" se numeste "Bombardament in Arena". Toti iubitorii de box de calitate sunt asteptati sa vada cum Viorel Simion isi va "bombarda" adversarul in tentativa sa de a-si apara titlul cucerit in martie, misiunea sa nefiind, insa, una usoara pentru ca adversarul nu este unul oarecare. Spaniolul Andoni Gago Lopez, suparanumit "Macho", desemnat challenger de versiunea profesionista IBF, vine hotarat la Bucuresti sa castige si sa-si adauge inca un titlu important in palmares care sa-l propulseze spre un meci de titlu mondial! Atentie, in aprilie, la Bilbao "Macho", campion al Spaniei, l-a invins intr-o intalnire pentru titlul IBF international pe ungurul Robert Laki! Asadar, Simion va avea in fata un boxer care, la 31 de ani, are deja in posesie o centura importanta si care nici nu concepe ca nu va avea ocazia sa se bata si pentru cea cu diamante!
Insa, si "Bombardierul" nostru are acelasi vis, iar palmaresul si valoarea sa il indreptatesc sa tinteasca foarte sus!!! In aceste conditii meciul Simion- Gago nu poate fi decat unul EXPLOZIV, care, ca si cel din martie, va fi urmarit de spectatori si telespectatori cu sufletul la gura!
In aceeasi gala care va fi transmisa de Pro TV sub genericul "Noaptea Campionilor" vor putea fi urmariti "la lucru" alti doi boxeri extrem de promitatori ai boxului nostru profesionist, ambii neinvinsi in cariera, ambii campioni mondiali la tineret: greul Bogdan Dinu si semimijlociul Flavius Biea! De la amandoi asteptam noi victorii care sa le imbogateasca palmaresele imaculate si care sa-i "ajute" sa se bata si ei pentru centuri cu rezonante internationale in galele viitoare organizate de KING PROMOTION!
Tinerii Cezar Juratoni(categoria grea) si Daniel Buciuc si Eronim Aradoaie(ambii la categoria semimijlocie) care nu vor avea adversari facili vor completa in mod sigur prin evolutiile lor spectacolul oferit de gala "Bombardament in Arena", 14 octombrie 2016, ora 20,30, Circul "Globus", Bucuresti!  

sursa:eventim.ro 


GALERIE


Gala de box Noaptea Campionilor - Bombardament in arena  - 14 octombrie 2016


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!