Mike Tyson în vizită la Merkur Sală Jocuri Prosper Bucureşti 05.10.2016

Campionul mondial de box Mike Tyson, a vizitat România în perioada 5-7 octombrie 2016. El a fost prezent la Bucureşti pentru a promova băutura energizantă Black Energy. Cu aceasta ocazie a făcut o vizită şi la Merkur Sală Jocuri Prosper Bucureşti, unde s-a întâlnit cu fosti campioni mondiali din boxul romanesc: Mihai Leu, Leonard Doroftei şi Adrian Diaconu. Mike Tyson a primit şi cadouri de preţ din partea Team Florea Sorin, porumbei de competiţie valoroşi care provin din împerecherea Super Porumbeilor din elita internaţională.


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!