INDUSTRIA DE GAMBLING 14 milioane de euro pentru sport, din taxele percepute pentru jocurile de noroc

Ministerul Tineretului şi Sportului va beneficia de 2% (aproximativ 14 milioane de euro) din taxele percepute pentru jocurile de noroc începând cu luna februarie, banii urmând să fie folosiţi pentru susţinerea sportului. 
     Gabriela Szabo, ministru al Tineretului şi Sportului, a declarat că alocarea unei părţi din taxele pe jocuri de noroc către tineret şi sport reprezintă o practică întâlnită în toate statele din Europa Occidentală, amintind aportul Loteriei din Marea Britanie la finanţarea Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012, sau la cazul Irlandei, ţară în care Loteria a fost fondată chiar cu scopul de a susţine domenii ca sportul, tineretul sau sănătatea.
     Taxele colectate de către stat de pe urma jocurilor de noroc ajung anual în jurul sumei de 700 de milioane de euro. Din această sumă MTS va încasa 2 %, conform OUG 92/2014. Proiectul O.U.G. 92/ 2014 a fost iniţiat de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc şi Ministerul Finanţelor Publice, susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului.
 
scris de Bursa.ro  - 26.02.2015 
 

Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!