Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe

Merkur Sală Jocuri oferă, așa cum spune și sloganul Merkur, mai mult decât doar jocuri, oferă divertisment cu posibilităţi de câştig!
 
În 2013, cu mult curaj și spirit de inițiativă, Merkur Sală Jocuri lansa în România noul concept de săli de jocuri, în care divertismentul se îmbina cu posibilitatea câștigului. La 2 ani distanță, succesul implementării acestei idei este evident vizibil în locațiile Merkur din țară: vizitatorii se simt bine, au parte de un tratament nemaiîntâlnit în sălile de profil, iar starea lor de bine este scopul principal al „gazdelor”. Ca rezultat direct, atmosfera din ce în ce mai plăcută din sălile Merkur a făcut ca oamenii să vină însoțiți de prieteni și chiar de familie, să petreacă mai mult timp in sala de jocuri socializând, punând accentul pe distracţie şi protejându-se astfel de excese.
 
Concerte de muzică live în Sălile de Jocuri
 
Încurajată de succesele repurtate de ideea transformării sălilor de jocuri în adevărate centre de divertisment unde oaspeții au și posibilitatea unor câştiguri însemnate, compania Merkur vine acum cu o completare inedită, îndrăzneață, păstrând spiritul inovativ: Concerte de muzică live în sălile de jocuri. Împreună cu Brevis Music Art, un centru de promovare a muzicii şi artei în general, Merkur oferă săptămânal seri tematice cu spectacole de muzică live, gustări şi băuturi gratuite în ton cu specificul serii. Pe lângă entertainment, noua campanie are și darul de a contribui activ la promovarea tinerilor artişti români, studenţi ai şcolilor de muzică din Romania. Sunt spectacole inedite, unice, special concepute pentru Merkur, în care oaspeții au ocazia să vadă și să asculte prestaţii live ale artiștilor, fie ei dintre cei mai experimentați, fie tinere talente aflate la început de drum. Mai mult decât atât, în cadrul proiectului participă şi invitaţi speciali din afara ţării, precum percuţionistul bulgar Borislav Petrov, libanezul Ghassan Bouz ori formaţia de muzică grecească Fidas. Fiecare din serile Campaniei are altă tematică, dintre care amintim seara braziliană, seara flamenco, seara ritmurilor de step, seara cubaneză, seara orientală, seara balcanică, seara caraibiană, seara grecească, seara movie soundtracks dar şi altele.
 
Premii săptămânale și «Best of» la extragerile finale
 
Proiectul Seri de Vară la Merkur se desfăşoră după următorul program:
În Ploieşti - În fiecare Joi în perioada 9 iulie - 17 septembrie, începând cu ora 20.00. În plus,vor fi extrageri săptămânale cu premii în valoare de 5000 lei.
În cele 2 locaţii din Constanţa - în fiecare Miercuri la sala Merkur Delfinariu şi Joi la sala Merkur Traian în perioada 7 iulie - 17 septembrie începând cu ora 20:00.
În cele 2 locaţii din Bucureşti - în zilele de Marţi la sala Merkur 1 Mai, începând cu ora 18.30 şi Joi la sala Merkur Prosper începând cu ora 20.00, în perioada 7 iulie - 17 septembrie. În plus vor fi extrageri săptămânale cu premii în valoare de 6000 lei.
În septembrie vor fi organizate serile finale, unde vor fi invitați cei mai populari dintre artiştii care ne vor fi fost alături pe perioada campaniei. Pe parcursul aceloraşi seri vor avea loc şi extrageri cu premii în valoare totală de 11000 lei.
 
Brevis Music Art, muzică pentru gusturi alese
 
Partenerul Merkur Sală Jocuri în Campania Seri de Vară, Brevis Music Art și-a propus să promoveze cea mai pură şi mai delicată dintre arte, muzica. Centrul şi-a început activitatea în anul 2011 în domeniul artistic, preponderent muzical, atât în zona educaţională cât şi în organizarea de evenimente cultural-artistice, competiţii specifice, atât în calitate de iniţiator al proiectului cât şi în calitate de partener atat în sectorul privat cât şi în sectorul public-privat. Aşa cum spune şi sloganul latin pe care l-au adoptat, “ars longa, vita brevis”, cei de la Brevis îşi propun să încurajeze oamenii să se apropie de arta, să educe gustul publicului cu privire la muzică, să le faciliteze accesul la calitate, atât în sfera educaţională cât şi ca modalitate a petrecerii timpului liber, pentru relaxare sau recreere.
 
Interviu cu Camelia Toma, director de marketing și comunicare în cadrul firmei Merkur Sală Jocuri:
 
1.Ce v-a inspirat în ideea realizarii unui lanţ de evenimente live în spaţiul sălilor de joc Merkur?
Prioectul Seri de Vară s-a născut din dorinţa noastră de a aduce ceva nou în atmosfera sălilor de jocuri Merkur, ceva inedit, ceva care să întărescă şi să completeze conceptul ,, Divertisment cu posibilităţi de câştiguri”. Scopul proiectului ,,Seri de Vară la Merkur” este crearea unui spaţiu pentru petrecerea timpului liber, un loc pentru distracţie, în care oamenii joacă la aparate, ascultă muzică live şi sunt serviţi cu un cockail sau o gustare, toate acestea sub o tematică anume, într-o atmosferă ruptă de cotidian.
 
2. Cum sunt primite aceste concerte până acum?
-Primim numeroase aprecieri de la vizitatorii noştri, atât cu privire la caliatea spectacolelor de muzică live cât şi cu privire la surprizele culinare pe care le pregătim pentru fiecare seară tematică. Putem spune deja că este un proiect de succes care aduce un plus de valoare serviciilor oferite de Merkur.
 
3. Cum aţi ales tematicile şi cum credeţi că vor influenţa aceste seri muzicale activitatea viitoare la Merkur?
-Ramânem fideli obiectivului de a oferi oaspeţilor noştri divertisment cu posibilităţi de câştiguri. De aceea am facut un parteneriat cu profesionişti în acest domeniu –centrul Brevis Music Art- pentru a oferi împreună spectacole unice, mizând pe calitate şi inedit. Avem atât tematici fidele preferinţelor oaspeţolor noştri cât şi tematici menite să surprindă, să transpună într-o atmosferă cu totul nouă şi neaşteptată.
Fiecare spectacol în parte este personalizat pentru sala în care se desfăsoară. Spre exemplu, spectacolul de muzică orientală la Constanţa este dedicat oaspeţilor noştri de origine turcă sau tătară, având un repertoriu special ales pentru aceştia, iar cel din Bucureşti este o compilaţie de piese mai diversificate.
 
4. Ne puteţi descrie cum decurge o astfel de seară muzicală?
-Să luăm de pildă una din serile în care cei prezenţi au avut parte de un spectacol mai rar întâlnit. Înca de la intrarea în sala Merkur de la Delfinariu, în Constanţa, pătrunzi într-o atmosferă ruptă de cotidian, operatoarele te aşteaptă în ţinute specifice anilor ’40 servind un cocktail creat special pentru această ocazie. Concertul care urmează să înceapă, oferit în parteneriat cu Brevis Music Art, se intitulează sugestiv ,,Seara ritmurilor de step’’ şi îi are ca protagonişti pe Ana Pepine, actriţă şi dansatoare de step, Michael Acker contrabasist de jazz şi pe saxofonistul Cătălin Milea. Sunetele pantofilor de step şi muzica dinamică cadrează bine cu zgomotele aparatelor de joc, încât ai putea să îţi imaginezi că eşti într-unul din cluburile din Las Vegas, şi serveşti un cocktail, te bucuri de atmosferă, de muzică şi petreci câteva ore de voie bună şi destindere: o alegere norocoasă care să îţi completeze seara.
 
5. Dacă ar fi să descrieţi clientul Merkur, cum l-aţi descrie? Ce categorii de clienţi aveţi şi ce doriţi să adresaţi cu aceste concerte?
- Îi numiti clienţi, însă pentru noi sunt oaspeţi. Punem accent pe ospitalitate şi respect reciproc şi preţuim fiecare oaspete în parte. Preţuim diversitatea şi tratăm pe fiecare dintre vizitatorii Merkur cu aceeaşi atenţie la detaliu, astfel încât să oferim fiecaruia servicii personalizate. Astfel am reuşit sa obţinem o atmosferă deosebit de placută în sălile noastre, unde fiecare vizitator se simte atât de apreciat şi respectat încât să ne viziteze în primul rând pentru atmosfera de aici. Avem atât oaspeţi care ne vizitează de 3-4 ori pe săptămână cât şi oaspeţi care vin ocazional pentru a se destinde alături de prieteni.
 
6. Care credeţi că sunt ideile preconcepute care dăuneaza imaginii sălilor de jocuri în general? Aceste spaţii pot fi privite ca o forma de divertisment şi de ce nu, o formă de a obţine un câştig?
- Majoritatea celor care exprimă păreri negative la adresa sălilor de jocuri sunt persoane care nu au intrat niciodată într-o sală de jocuri. Argumente similare se aduc şi în discuţiile despre cluburile de noapte, baruri sau alte forme de divertisment unde există o linie fină între distracţie şi posibile excese. Ideile conform cărora sălile de jocuri ar fi frecventate de persoane dubioase care se exprimă sau se comportă violent, ori că ar fi localuri în care vizitatorii sunt sunt ademeniţi să cheltuie mai mulţi bani decât şi-ar permite ori în care accesul minorior ar fi permis sunt nefondate și propagandiste. Asemenea afirmaţii au fost de nenumărate ori dovedite ca fiind neadevărate.
Din fericire din ce în ce mai mulţi români aleg să verifice veridicitatea afirmaţiilor vehiculate în media înainte de a-şi asuma ideile respective. Totodată, din ce în ce mai multi români înţeleg că divertismentul în general este o activitate a cărui cost depinde în principal de autocontrol şi că depinde în primul rând de fiecare în parte ca vizita într-o sală de jocuri să aiba ca scop principal divertismentul. Mizând pe divertisment oricine va intra într-o sală de jocuri va avea o experienţa pozitivă.
Merkur promovează jocul responsabil, echilibrat şi se numără printre susţinătorii activi ai programului naţional JOC RESPONSABIL (www.jocresponsabil.ro).
 
 7. Cei care vin să ia parte la spectacole pot fi doar spectatori sau aceste spectacole sunt destinate celor care joacă?
-La locațiile Merkur din Constanța zona Delfinariu și din București din centrul Prosper oaspeții beneficiază și de cafenea la intrarea în sala de jocuri, unde pot servi ceva și asculta muzica live și dacă doresc pot intra în sala de jocuri din continuarea cafenelei.
 
8.Este un proiect pe care doriţi să îl continuaţi sau să îl extindeţi, şi cum?
-Proiectul Seri de Vară la Merkur face parte din conceptul ,,Divertisment cu posibilităţi de câştig” lansat acum 2 ani. Acest concept se identifică cu filozofia noastră şi categoric va continua, fiind principalul nostru atuu pe piaţă. Vom avea în continuare evenimente menite să transpună oaspeţii noştri într-o atmosferă inedită în care primează divertismentul. Acum oferim spectacole de muzică live, însă ne dorim să diversificăm, să oferim oaspeţilor şi alt gen de spectacole sau evenimente.
 
9. Ce puteţi spune despre colaborarea cu Brevis Music Art şi de ce aţi ales un astfel de parteneriat?
- Brevis Music Art activează aşa cum o spune şi numele lor, în domeniul artei şi muzicii fiind un centru apreciat şi respectat în acest domeniu. Brevis propune şi asigură prestaţiile live în sălile noastre de jocuri ţinând cont de fiecare dată de cererea şi feedback-ul primite de la oaspeţii prezenţi la evenimente. Este pentru noi un partener solid care pune accent pe calitate şi flexibilitate şi ne dorim să continuăm colaboararea şi pentru viitoare proiecte.

GALERIE


Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe
Muzică live în Sălile de jocuri Merkur - ineditul unei idei îndrăzneţe


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!