Merkur investește într-un nou concept de săli de jocuri electronice

Scris de www.casinoinside.ro  
 
Camelia Hargalaș, director de marketing și comunicare în cadrul firmei Merkur Sală Jocuri, ne-a acordat un interviu antrenant în care ne dezvăluie noul concept de săli de joc ce a fost lansat de curând de compania pe care o reprezintă.
 
Care sunt noutățile cu care a venit Merkur Sală Jocuri în ultima perioadă?
 
În ciuda climatului economic aparent nefavorabil, Merkur Sală Jocuri se extinde, deschizând 6 săli de jocuri în ultimele 7 luni, în Craiova, Constanța, Buzău, Sibiu, Cluj și București, toate în incinta stațiilor de călători CFR. Sunt parte dintr-un proiect amplu, de implementare a unei noi strategii și a unui nou concept de săli de jocuri: săli destinate divertismentului. Proiectul a fost lansat de Merkur în Germania, țara de origine a companiei noastre și este acum implementat și în România.
 
În cadrul acestui nou concept, unde ați deschis cea mai nouă locație Merkur Sală Jocuri?
 
Toate cele șase săli de jocuri nou deschise sunt situate în incinta stațiilor CFR călători și oferă oaspeților posibilitatea de a își petrece timpul într-un mod plăcut, oferind aceleași condiții ca și celelalte săli Merkur. Primim de asemenea și vizita celor care sunt în așteptarea unui tren sau după o călătorie obositoare. Deja primim aprecieri în sensul în care sălile noastre aduc un plus de valoare stațiilor de cale ferată unde au fost deschise, fiind un punct de atracție cu amenajări și servicii de înaltă calitate.
 
Cea mai nouă sală de jocuri Merkur s-a deschis pe 3 iunie 2013 în incinta Gării de Nord București, pe peronul central. Amenajată într-un spațiu de 300 metri pătrați și având un design interior elegant, sala este împărțită într-o zonă destinată jocurilor și un café-bar unde oaspeții pot servi diverse sortimente de cafea, răcoritoare și cocktailuri. Personalul sălii, atent și prietenos, este disponibil în orice moment pentru a oferi toate detaliile despre aparatele și jocurile din sală și asigura o servire de excepție. Sala de jocuri și cafeneaua sunt deschise Non Stop.
 
Acum în România sunt 13 săli de jocuri Merkur, în orașele București, Constanța, Ploiești, Craiova, Buzău, Sibiu și Cluj.
 
Te rugăm să ne detaliezi puțin acest concept – “joc pentru divertisment”.
 
Deși piața jocurilor electronice pare la prima vedere saturată, un aspect al acestei afaceri a fost relativ neglijat: jocul pentru divertisment.
 
Din ce în ce mai mulți români înțeleg că jocurile de noroc sunt o formă de divertisment și nu o sursă sigură de câștiguri. O sală de jocuri unde majoritatea vizitatorilor vin pentru a se destinde, pentru a se bucura de servicii de calitate și chiar pentru a socializa este categoric o sală de jocuri de succes. Și din ce în ce mai mulți români caută acest gen de atmosferă de joc. Iar sălile care reușesc să ofere o ambianță liniștită, unde scopul principal este distractia, sunt foarte puține. Am putea spune că este un alt tip de afacere, al divertismentului cu posibilități de câștiguri.
 
Cum v-a venit ideea asocierii divertismentului cu jocurile de noroc?
 
Merkur a văzut potențialul acestei “nișe” și a investit într-un nou concept de săli de jocuri: săli în care vizitatorii se simt bine, sunt foarte bine tratați și unde starea lor de bine este scopul principal al angajaților. Conceptul este nou doar în România, în țările în care turismul de gambling este susținut atât de legile țărilor respective, cât și de marile companii de cazinouri și jocuri de noroc în general, acest gen de afaceri este fructificat la maxim. Tot românul a auzit de Las Vegas sau Macau, unde distracția este pe primul plan. În Germania, de exemplu, sălile de jocuri sunt numite centre de divertisment, pentru a sugera vizitatorului scopul principal al acestei activități. Acolo oamenii se duc pentru a se distra, pentru a se simți bine împreună cu prietenii. În România însă, prea puțini români asociază divertismentul cu jocurile de noroc.
 
Însă Merkur Sală Jocuri mizează pe înțelepciunea românilor și începând din 2013 pariază pe ”divertismentul“ cu posibilități de câștiguri. Oferă, așa cum spune și sloganul Merkur, mai mult decât doar jocuri. Oferă servicii de cea mai bună calitate, TUTUROR clienților săi, indiferent de miza pe care joacă, asigură o atmosferă relaxantă, plăcută, unde orice vizitator se poate delecta, unde și o doamnă stilată se simte în largul ei.
 
Care este cea mai mare provocare pe care Merkur Sală Jocuri o are de înfruntat acum?
 
Mentalitatea jucătorilor este cea mai mare provocare pe care Merkur o întâmpină în noul său proiect. Merkur promovează jocul responsabil și descurajează jocul compulsiv, și uneori, singura metodă de a proteja jucătorul împătimit, dependent, care nu este dispus să primească sfaturi este să îi interzică accesul pentru o perioadă de timp, pentru a îl proteja.
 
O vizită într-o sală de jocuri de noroc ar trebui să fie pentru oricine o modalitate de destindere și de a petrece timpul liber într-o atmosferă cât mai plăcută. Cu cât este mai plăcută atmosfera cu atât sunt mai mari șansele ca oamenii să vină însoțiți de prieteni și chiar familie, protejându-se astfel de excese. O vizită la o sală de jocuri trebuie planificată, atât timpul de joc cât și suma jucată să fie stabilite dinainte, pentru a evita starea de disconfort în cazul în care nu se obține un câștig. Jocul este, conform definiției, o activitate distractivă, desfășurată din plăcere.
 
Care este cheia succesului vostru?
 
Cu cât sălile de jocuri din România vor depune eforturi pentru a oferi o atmosferă potrivită jocului pentru distracție, cu atât mai mult vom putea proteja interesele clienților noștri, și implicit succesul de durată al afacerii pe care o conducem, noi, toți operatorii de jocuri electronice. Fidelizarea clienților, fără a le proteja interesele, duce la epuizarea financiară a acestora și categoric, la eșecul afacerii. Succesul nostru este direct proporțional cu succesul afacerilor clienților noștri. Lucru pe care într-un final, îl vor înțelege toți operatorii de jocuri de noroc; și cu cât mai repede acționează în acest sens, cu atât mai ușor vor ieși din situația financiară dificilă în care se află.
 
Cheia succesului nostru este starea de bine a clientului nostru.

GALERIE
Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!