Adevaruldespregambling.ro, o inițiativă Romslot.

Adevărul despre o industrie care se confruntă cu multe prejudecăți, mituri și controverse.
Industria jocurilor de noroc nu înseamnă doar slot machines, entertainment, săli de jocuri și premii. Jocurile de noroc sunt una dintre industriile strict reglementate și supervizate. Găsiți aici o serie succintă de exemple care dovedesc faptul că industria jocurilor de noroc din România este riguros reglementată.  Mai mult decat atât, operatorii de jocuri de noroc sunt implicați activ în numeroase campanii de responsabilitate socială sprijnind sistemul medical din Romania, sportul românesc, comunitățile locale, cultură, și altele domenii. Vedeți aici exemple despre campaniile de CSR derulate reprezentanții industriei de jocuri de noroc.
 
Această industrie înseamnă taxe, contribuții, zero evaziune fiscală, responsabilitate socială, sprijin consistent pentru piața de real estate și pentru cultură, investiții consistente în educarea continuă a angajaților. 
 
Intustria jocurilor de noroc din România este multe ori oferită drept exemplu pozitiv pe plan european pentru rigurozitatea cu care este reglementată. Totodată, sectorul jocurilor de noroc, care reunește operatorii de pariuri sportive, de slot-machines, Loteria Română sau cazinourile, asigură 45.000 de locuri de muncă și plătește salarii în valoare de 250 milioane de euro anual.Taxele și impozitele pe anul 2020 valoreaza 894 milioane de euro, având un grad de colectare de peste 99%. Gasiti aici mai multe statistici.
 
Un procent de 4% din sumele colectate la bugetul de stat de la operatorii economici care desfășoară activități în domeniul jocurilor este direcționat anual către Fondul cinematografic pentru încurajarea și susținerea industriei cinematografice.
 
Taxele specifice organizării și desfășurării activității de jocuri de noroc sunt datorate, în avans, de către organizatori în schimbul dreptului de a organiza și exploata această activitate pe o perioadă determinată de timp. Mai multe detalii despre taxele specific jocurilor de noroc găsiți aici.
 
O importantă clarificare este legată de faptul că industria de jocuri de noroc tradiționale nu a solicitat  beneficii fiscale speciale pe perioada pandemiei de Covid-19, ci un minim suport cu scopul de a-și proteja, în primul rând, angajații și familiile acestora într-un moment în care activitatea acestui sector a fost întreruptă total. Așa zisele facilități fiscale sau chiar subvenții la care s-a făcut referire în declarațiile politice și în mass-media nu sunt reale. Taxele specifice organizării și desfășurării activității de jocuri de noroc sunt plătite în avans de către organizatori. Atât timp cât dreptul de funcționare a fost suspendat de lege, este firesc ca și obligația de plată a taxelor și autorizațiilor de funcționare să fie suspendată. Acest subiect este prezentat mai pe larg de către asociația Romslot în acest articol.

GALERIE
Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!