Zodiac susține performanța

Cezar Juratoni este un boxer profesionist în plină ascensiune, cu un palmares de 12 meciuri din care 11 victorii, 8 dintre acestea fiind prin KO.
Reprezentat de King Promotion și susținut de Zodiac Sală Jocuri, Cezar Juratoni a debutat în fața publicului în boxul profesionist cu o victorie spectaculoasă în august 2015 și a continuat pe drumul performanței dupa ce în 12 ani de box amator a fost multiplu campion național de juniori, tineret și seniori.
Pentru Cezar Juratoni sportul este în primul rând o pasiune, un hobby, un mod de viața. Boxul nu este pentru el o simplă luptă între doi adversari ci un sport complex asemenea artelor marțiale, care prin rapiditatea și perfecțiunea în executarea miscarilor, inteligența tactică, viteza de reacție  și perseverența necesară conduc la o condiție fizică de excepție.
Sportul ar trebui sa fie prezent în viața fiecaruia dintre noi. Fie că este de performanță sau reprezintă un hobby, aceasta activitate ar trebui să însemne un mod de viață pentru noi toți.
Pasiunea sa pentru sport, competitivitatea și curajul care îi sunt caracteristice l-au determinat pe Cezar Juratoni să se înscrie la renumitul reality show Survivor Romania
 
În ultimii ani boxul a câştigat teren reuşind să trezească tot mai mult interesul românilor prin succesul impresionant al sportivilor noştri.
Zodiac Sală Jocuri susține și promovează performanța în domeniul sportului și se implică în susținerea valorilor românești. 
Zodiac Sală Jocuri alături de King Promotion şi promoterul Sorin Florea oferă posibilitatea pugiliştilor profesionişti români să-şi desfăşoare activitatea în România şi să obţină performanţe deosebite fără a fi nevoiţi să plece şi să se antreneze în alte ţări cu antrenori străini. 
Printr-o serie de gale de box organizate în Romania, King Promotion cu ajutorul Zodiac Sală Jocuri încearcă să implementeze modelul galelor de box de peste ocean.

GALERIE


Zodiac susține performanța
Zodiac susține performanța
Zodiac susține performanța
Zodiac susține performanța


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!