Câștigătorul concursului Zodiac te trimite la Concert

Felicităm norocosul câștigător al Concursului ZODIAC TE INVITĂ LA CONCERT – Mihaela Denisa! Ea va participa în perioada 4-7 iulie Ia cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România.

 

Cum a câștigat ,,Mihaela Denisa”? Simplu! A intrat pe pagina oficiala de Facebook Zodiac Jocuri și ne-a răspuns în cadrul postării special dedicate acestui concurs, printr-un comentariu la întrebarea: ,,Ce tip de muzică preferați?”  Astfel a intrat automat în cursa pentru cele 2 abonamente la Festival

Comentariul câștigător a fost selectat prin tragere la sorți prin platforma Commentpicker.

 

Din dorința de a promova divertismentul alternativ vom continua să organizăm și alte concursuri de acest fel.

 

Mulțumim tuturor pentru participare.

Fiți pe fază: mai multe concursuri urmează!


GALERIE
Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!