Hora Premiilor la Merkur - Petrecerea de Final


În anul centenar petrecem românește!

Hora Premiilor, campania care a pus în joc premii în valoare de 1 300 000 lei, se apropie de punctul culminat: petrecerile de final care vor oferi pe lângă cele mai mari premii din acest an și un spectacol autentic de muzică populară susținut de Taraful Ionela Stancioi și Adrian Belu.

Hai la Hora pe acorduri jucăușe de acordeon și vioară.

Vei participa la o seara magică, plină de voie bună, vei cânta și vei dansa alături de noi și de Taraful Ionela Stancioi și Adrian Belu

Ionela Stancioi, este profesoară de canto popular la liceul de muzică Dinu Lipatti din București și câștigătoare a mai multor concursuri și festivaluri de muzică populară, cel mai important fiind "Floarea din grădină" - 2003

Adrian Belu, este solist instrumentist (vioara) absolvent al facultății de muzică din București și a luat parte la unele dintre cele mai importante proiecte de succes din România, cum ar fi: Gheorghe Zamfir - Orchestra Națională de folclor, Loredana Groza - Orchestra Agurida și Taraful din Clejani. În prezent face parte din Ansamblul artistic ,,Ciocârlia".

Vom oferi cele mai mari premii din acest an:

Marți, 11 Decembrie, la București 1Mai oferim premii totale de 80.000 de lei

Miercuri, 12 Decembrie, la București Prosper oferim premii totale de 80.000 de lei

Joi, 13 Decembrie, la Ploiești oferim premii totale de 80.000 de lei

Luni, 17 Decembrie, la Sibiu oferim premii totale de 40 000 lei.

Marți, 18 decembrie, la Craiova oferim premii totale de 40 000 lei.

Miercuri, 19 Decembrie, la Constanța Delfinariu oferim premii totale de 80.000 de lei

Joi, 20 Decembrie la Constanța 1 Decembrie oferim premii totale de 80.000 de lei

Vineri, 21 Decembrie la Buzău oferim premii totale de 40.000 de lei

 

În anul Centenar, noi, echipa Merkur Sală Jocuri dorim să petrecem alături de toți românii cei 100 de ani de la Marea Unire a României. Astfel, încheiem seria celor 4 sezoane de Hora Premiilor cu o petrecere românească așa cum se cuvine. Fii prezent în seara petrecerii pentru a ridica cecul în cazul în care numele tău este extras!


GALERIE


Hora Premiilor la Merkur - Petrecerea de Final


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!