Câștigătorul concursului "Merkur te trimite la Concert Havasi"

Felicităm norocosul câștigător al Concursului MERKUR TE TRIMITE LA CONCERT – Valy Linca! Ea se va bucura sâmbătă de un show de senzație al unuia dintre cei mai cunoscuți compozitori contemporani – HAVASI.

HAVASI Symphonic aduce laolaltă pe scenă un pian solo, o orchestră simfonică și un cor, o mulțime de soliști extrem de talentați ai scenei muzicale mondiale și tobe rock.

Programul este alcătuit din compoziții 100% originale, ale unuia dintre cei mai fascinanți și versatili compozitori tineri de astăzi, Havasi. Muzica sa inovatoare este diferită de tot ce ați auzit până acum; proaspăt, pasional și distractiv în același timp.

 

Cum a câștigat ,,Valy Linca”? Simplu! A intrat pe pagina oficiala de Facebook Merkur Sală Jocuri și ne-a răspuns în cadrul postării special dedicate acestui concurs, printr-un comentariu la întrebarea: ,,Ce activități preferi pentru petrecerea timpului liber?”  Astfel a intrat automat în cursa pentru cele 2 bilete la concert. Comentariul câștigător a fost selectat prin tragere la sorți prin platforma Commentpicker.

 

Din dorința de a promova divertismentul alternativ vom continua să organizăm și alte concursuri de acest fel.

 

Mulțumim tuturor pentru participare.

Fiți pe fază: mai multe concursuri urmează!GALERIE


Câștigătorul concursului
Câștigătorul concursului
Câștigătorul concursului
Câștigătorul concursului
Câștigătorul concursului
Câștigătorul concursului
Câștigătorul concursului


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!