Norocosul căștigător al concursului - Merkur te trimite la concert

 
 
Felicităm norocosul câștigător al Concursului MERKUR TE TRIMITE LA CONCERT - ADY WYKY care se va bucura sâmbătă seara de un show de senzație al unuia dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști balcanici – GORAN BREGOVIC.
De mai bine de 15 ani, muzica sa răsună în toată lumea! Ritmurile balcanice care au cucerit intregul mapamond se aud sâmbătă, 29 septembrie la Arenele Romane din București!
 
Cum a câștigat ,,Ady Wyky”? Simplu! A intrat pe pagina oficiala de Facebook Merkur Sală Jocuri și ne-a răspuns în cadrul postării special dedicate acestui concurs, printr-un comentariu la întrebarea: ,,Dacă ai dori să ieși din rutină, unde ai alege să mergi sâmbătă seara?” Astfel a intrat automat în cursa pentru cele 2 bilete la concert. Comentariul câștigător a fost selectat prin tragere la sorți prin platforma Commentpicker.
 
Din dorința de a promova divertismentul alternativ vom continua să organizăm și alte concursuri de acest fel. 
 
Mulțumim tuturor pentru participare. 
Fiți pe fază: mai multe concursuri urmează!


GALERIE


Norocosul căștigător al concursului - Merkur te trimite la concert


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!