Evenimente Astrale

Fii pe Fază!
Se anunță alinierea astrelor iar norocul plutește în aer!
În perioada următoare se disting mai multe evenimente astrale care te vor ghida către un univers fascinant și te pot transforma în câștigător.
Pentru că energia astrală este puternică, îți oferim mult mai multe șanse de a câștiga premiile puse în joc. La fiecare vizită te întâmpinăm cu un tichet de participare. În plus, toate tichetele acumulate vor intra în cursa pentru marea finală.
Ascultă-ți intuiția, maximizează-ți șansele și fii prezent la extragerile ce vor corela cu cele mai importante evenimente astrale.


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!