Cheia Distracției

Campania promoțională ,,Cheia Distractiei”
 
Continuăm seria campaniilor care promovează distracția și jocul ca formă de divertisment cu o nouă campanie îndrăzneață care îți va capta atenția. Incepem cu entuziasm noua campanie ,,Cheia Distractiei”! Vom acorda premii totale de 1 222 000 lei. 
Mesajul principal al campaniei este „Mizează pe distracție!” și reflectă viziunea noastră asupra jocurilor de noroc, în care primordială este distracția, iar câștigul poate veni ca o consecință firească a jocului.
Înscrie în concurs tichetele pe care le primești în sala noastră și nu uita să fii prezent în seara extragerii. Fiecare tichet în posesia căruia intri va însemna o șansă în plus.  
Fii alături de noi să ne distram și să te premiem! 
 
Urmărește-ne pe Facebook și pe Instagram pentru a afla toate detaliile despre zilele extragerilor și despre valoarea premiilor pentru fiecare sală în parte.


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!