Urmărește Calendarul Happy Hour X-treme si obține de 5 ori mai multe puncte

Premiem prezența!

Pentru simplul fapt că ne vizitezi îți oferim prin sistemul de fidelitate un punct. Pentru că prețuim vizita ta am creat evenimentul Happy Hour X-treme în cadrul căruia vei beneficia de 5 puncte de fidelitate.

Urmărește calendarul Happy Hour X-Treme pe pagina de facebook și vino să îți revendici punctele!

Accesează terminalul de la intrare pentru a intra în posesia celor 5 puncte de fidelitate și pentru a schimba punctele în bani sau produse!

Distracție plăcută!


GALERIE

Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!