Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri 1Mai

 

 
Zodiac Sală Jocuri 1 Mai Bucureşti, prima sală a fost deschisă în 2004 în Romania, se află lângă piaţa 1 Mai pe bulevardul Ion Mihalache.
Zodiac 1 Mai, deschis Non-Stop vă oferă divertisment de calitate, servicii excelente, free bar, evenimente şi campanii promoţionale ! 
 
Sala de jocuri Zodiac 1 Mai oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
- EGT Premier Multi (inclusiv cabinetele cu mixurile noi: Green Collection, Orange Collection, Fruits Collection) conectate la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION.
- Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate la “TREASURE MANIA” -  un sistem de jackpot de tip mystery pe 3 nivele.
- Aparate Novomatic Vip-Eagle™ 3.32-I conectate la sistemul de jackpot ”TREASURE MANIA”
- DIVERSITY™ HD PREMIUM EDITION 1 - Multi-Game conectate la  sistemul de jackpot ”TREASURE MANIA”.
- Ruleta Alfastreet cu cinci posturi de joc.
 
La Zodiac 1 Mai beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:
 
Programul de fidelitate “Client Zodiac”
 
Prin programul de fidelitate “Client Zodiac” acumulezi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Zodiac. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Zodiac” beneficiază de băuturi gratuite.
Tot ce trebuie să faci este să fii prezent în sălile noastre și să accesezi contul de fidelitate folosind terminalul de la intrare.
 ATÂT DE SIMPLU!
 
Campania Promoțională Cheia Distracției
 
Îți oferim cheia distracției! 
Următoarea extragere cu premii cash va avea loc în luna Martie. Încă de la prima vizită te întâmpinăm cu un tichet de participare. Vino să descoperim împreună Cheia Distracției! 
 
 
 

Zodiac pe Facebook

GALERIE


Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri 1Mai
Bucureşti - Zodiac Sală Jocuri 1MaiZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!