Sibiu - Zodiac Sală Jocuri

Cocheta sală de jocuri Zodiac Sibiu, deschisă Non-Stop în incinta staţiei CFR Sibiu vă va surprinde încă din primul moment al vizitei. Atmosfera caldă şi prietenoasă vă va asigura confortul iar personalul atent vă va răsfăţa cu servicii personalizate astfel încât să vă puteţi bucura de o experienţă unică.
 
Sala de jocuri Zodiac Sibiu oferă următorul mix de aparate şi sisteme de jackpot:
- EGT Premier Multi cu diverse mixuri de jocuri conectate la sistemul de JACKPOT EGT VEGA VISION,
- Mai multe tipuri de Aparate Gaminator Novomatic conectate la “TEASURE MANIA JACKPOT” 
 
La Zodiac Sibiu beneficiaţi de urmatoarele campanii promoţionale:
 
• Programul de fidelitate “Client Zodiac”
Prin programul de fidelitate “Client Zodiac”acumulaţi puncte pentru înscrierea în program, pentru fiecare vizită, pentru ziua de naştere şi onomastică, pentru prezenţa la anumite evenimente cum ar fi Jackpot sau Happy Hour, puncte care vor fi transformate în premii la alegere constând în produsele expuse în vitrina Zodiac. De asemeni, oaspeţii înscrişi în programul de fidelitate “Client Zodiac” beneficiază de băuturi gratuite.
 
Campania promoțională Cheia Distracției
 
Îți oferim cheia distracției!
Etapa III -  acumulează tichete și participă la cea de-a treia extragere din cadrul campaniei "Cheia Distracției",  extragere care va avea loc în luna Aprilie.
Încă de la prima vizită te întâmpinăm cu un tichet de participare. Vino să descoperim împreună cheia distracției!

Zodiac pe Facebook

GALERIE


Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală Jocuri
Sibiu - Zodiac Sală JocuriZodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!