Spectacolul toamnei la Merkur Sală Jocuri

Premii și spectacole inedite la Merkur Sală Jocuri 
 
Te invităm la un spectacol de zile mari! 
 
Sărbătorim festivalul toamnei cu evenimente inedite, premii pe măsură și invitați de excepție. Vom păstra același spirit inovativ unde divertismentul se îmbină cu posibilitatea câștigului. Toamna aceasta te așteptăm cu momente speciale pline de suspans și talent autentic. 
Vei face cunoștință cu 2 invitați deosebiți care vor crea o atmosferă fascinantă și vor aduce buna dispozitie. Cristina Kiseleff, o prezență încântatoare și una din cele mai bune violoniste din România redefinește conceptul de vioară electrică oferind un spectacol aparte. Te va seduce cu frumusețea spiritului ei și cu muzica pe care o interpretează. 
Magia este uimitoare privită de la distanță, dar este mult mai impresionant atunci când totul se petrece chiar sub ochii tăi. Un eveniment nu este cu adevarat magic daca nu este și un magician prezent. De acest lucru se va ocupa Paul Lungu, unul dintre cei mai inediți și amuzanți magicieni din România, cu numere de magie 100% interactive și spectaculoase. 
Pe lângă entertainment, această campanie are și darul de a contribui activ la promovarea tinerilor artişti români, oaspeții având ocazia să vadă și să asculte prestaţii live ale artiștilor. 
 
Vom oferi o mulțime de premii încântătoare: 
  • Luni, 17 septembrie la Sibiu oferim premii totale de 25.000 de lei 
  • Marți, 18 septembrie la Craiova oferim premii totale de 25.000 de lei 
  • Miercuri, 19 septembrie la Constanța Delfinariu oferim premii totale de 50.000 de lei 
  • Joi, 20 septembrie la Constanța 1 Decembrie ofeim premii totale de 50.000 de lei 
  • Vineri, 21 septembrie la Buzău oferim premii totale de 25.000 de lei 
  • Marti, 25 septembrie la București 1 Mai oferim premii totale de 50.000 de lei 
  • Miercuri, 26 septembrie la București Prosper oferim premii totale de 50.000 de lei 
  • Joi, 27 septembrie la Ploiești oferim premii totale de 50.000 de lei. 
Înscrie în concurs tichetele pe care le primești în sala noastră și nu uita să fii prezent în seara petrecerii pentru a ridica cecul în cazul în care numele tău este extras! Fiecare tichet în posesia căruia intri va însemna o șansă în plus.  
Fii alături de noi să ne distram și să te premiem!  

GALERIE


Spectacolul toamnei la Merkur Sală Jocuri


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!