O INVITAȚIE LA O INDUSTRIE ETICĂ!


Peste 68.000 de echipamente tip slot-machines, sau mai familiar poker mecanic, functioneza in prezent in Romania, iar cifra de afaceri totala depaseste, conform estimarilor, 1 miliard de euro pe an, a declarat pentru Bucuresti FM Sorin Georgescu, secretar general ROMSLOT, Asociatia operatorilor si producatorilor din industria jocurilor de noroc de tip slot-machine.

La aceasta suma se adauga, evident, incasarile din jocurile de poker online si din pariurile sportive care, toate, sunt taxate si controlate de stat.
O veritabila industrie, in care este nevoie de bani multi, care functioneza in limite legale foarte stricte si care isi impune ea insasi standarde foarte inalte, in primul rand in ce priveste calitatea echipamentelor.

Cum functioneaza jocurile de noroc, cine si cum le controleaza, cine investeste in acest domeniu, sunt lucruri pe care le veti afla din emisiunea Intalniri Capitale realizata de Rasvan Roceanu.


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!