Lunetistul Dinu promite sa-i dea somn colosului Braziliei: O sa-l bat de o sa vada stele verzi. Romania da KOmanda, vineri, 8 decembrie de la ora 20:00, la PRO X

Pele din ring a venit in Romania sa-i interzica visul mondial lui Dinu. In copilarie, brazilianul a fost dat afara de la fotbal pentru ca isi demola adversarii.
Colosul Braziliei e din Sao Paulo, a inceput cu fotbalul, dar pentru ca era prea mare a fost trimis la karate. Nascimento a trecut la box si a ajuns sa se bata cu Tyson Fury.
"Eu am in suflet bataia, imi place lupta! Jocul cu mingea, fotbalul, nu este dragostea mea!", spune Marcelo Luiz Nascimento.
 
"O sa-l bat de o sa vada stele verzi", promite "Lunetistul" Dinu.
"Eu le-am vazut foarte rar, dar intr-adevar sunt verzi sclipitoare", mai spune Dinu.
 
Cei doi uriasi se vor bate in gala "Romania da KOmanda" vineri seara, de la ora 20:00, in direct la PRO X.
 
sursa:sport.ro

GALERIE


Lunetistul Dinu promite sa-i dea somn colosului Braziliei: O sa-l bat de o sa vada stele verzi. Romania da KOmanda, vineri, 8 decembrie de la ora 20:00, la PRO X


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!