Merkur lansează o nouă campanie de responsabilitate socială: Combate miturile și premiază prezența!

Pentru prima dată în România, o sală de jocuri alege să construiască o campanie de responsabilitate socială care să încerce să redreseze imaginea sălilor de jocuri de noroc. 
 
Merkur propune o manieră inedită de comunicare, printr-o serie de clipuri video comice în care Mihai, unul dintre managerii sălilor Merkur, vine sa lămurească într-un mod amuzant câteva situații dificile dar destul de des întâlnite de operatori și participanți în salile de jocuri: cazurile de jucatori care încearcă să înduplece norocul în baza unor superstiții și mituri dezvoltate de-a lungul timpului. 
Mihai le explică participanților un adevăr banal dar neglijat adeseori: faptul că sistemul de calcul în baza căruia sunt oferite câștigurile este unul care oferă plăți în mod aleatoriu iar asupra sa nu se poate interveni nici prin metode ingenioase, nici prin metode mistice.
 
Merkur oferă constant un mediu prielnic distracției și nu viciului
 
Este bine cunoscut faptul că sălile de jocuri se confruntă din când în când cu o gamă variată de atitudini și extravaganțe din partea clienților iar decizia Merkur de a lansa o astfel de campanie, demonstrează dorința companiei de a oferi constant un mediu prielnic distracției și nu viciului, ori a superstițiilor legate de acestea, dorindu-și astfel un client bine informat, transparența fiind una dintre principalele trăsături ale Merkur. 
 
 Merkur premiază prezenţa 
 
Merkur crede cu tărie că sălile de jocuri, în general, și sloturile în particular au ca obiectiv central oferirea unui serviciu de divertisment, de relaxare sau de evadare din cotidian. Acesta este motivul pentru care compania a ales să creeze un sistem amplu de recompensare a prezenței și a fidelității clienților săi, punând la bătaie, în premieră pentru o sală de jocuri din România, un pot cumulat de 650.000 de lei care va fi acordat aleatoriu în urma unor extrageri, și care are că obiectiv premierea participanților indiferent dacă aceștia au înregistrat sau nu vreun câștig în cadrul vizitelor în sălile Merkur și indiferent de suma de bani pe care au ales să o cheltuiască pe parcursul vizitelor.  
Aceasta serie de evenimente menite să răsplătească buna înțelegere din partea clienților a rolului recreativ pe care îl propun sălile de jocuri, este deja o obișnuință la Merkur. Încă din 2015 Merkur promova muzica de calitate prin seria de pretreceri tematice cu muzică live în cadrul cărora erau acordate premii participanţilor. Şi anul acesta Merkur premiază prezenţa în sălile de joc printr-o o serie de petreceri care vin să întărească conceptul de divertisment cu posibilităţi de câştiguri.
 
Merkur susţine şi promovează programul Joc Responsabil
 
Așadar, un prim pas a fost făcut. Este, într-adevăr, datoria sălilor de jocuri să lupte pentru o percepție adecvată în ceea ce le privește. Pasionații de jocuri de noroc trebuie să rămână conștienți de faptul că au de îndeplinit la rândul lor o sarcină: aceea de a privi cu mai puțin scepticism și cu mai multă responsabilitate un astfel de serviciu. Responsabilitatea jucătorilor este esențială pentru a combate viciul. 
Merkur susţine şi promovează programul Joc Responsabil, dedicat persoanelor ce se confruntă cu probleme de joc,  program iniţiat de ROMSLOT, o asociaţie a operatorilor şi producătorilor din industria jocurilor de noroc de tip slot-machine care derulează acţiuni pentru o imagine corectă a industriei promovând un comportament responsabil, atât al operatorilor cât și al jucătorilor, fiind pionierul inițiativelor dedicate problemlor de joc pe plan local.  


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!