Vizita campionului Mike Tyson la Merkur Sală Jocuri Bucureşti

Fostul campion mondial al greilor, Mike Tyson, a venit în România ca parte a unei campanii de promovarea a băuturii energizante Black Energy. Iron Mike a fost în vizită şi la Sala de Jocuri Merkur din centrul comercial Prosper, unde s-a întâlnit cu câţiva dintre marii campioni ai ringului românesc: Mihai Leu, Adrian Diaconu, Leonard Doroftei şi Viorel Simion. 
La sfârşitul evenimentului Mike a primit din partea Domnului Florea Sorin, cel mai mare şi de succes crescător de porumbei din Europa de Est, cel mai frumos cadou, un porumbel campion!

 


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!