Impresionanta colecţie de KO a campionului Mike Tyson

Mike Tyson : cele mai bune lupte și momente începând cu 1985 
Tyson este un fost campion mondial la categoria grea și deține recordul ca cel mai tânar care a câştigat centura  WBC, WBA și IBF la categoria grea (la 20 de ani, 4 luni și 22 de zile). Tyson a câștigat primele 19 meciuri ca boxer profesionist prin knock-out, 12 dintre ele în primul tur. El a câștigat titlul WBC în 1986 după ce l-a învins pe Trevor Berbick printr-un TKO în runda a doua. În 1987, Tyson a adăugat WBA și titlurile IBF după ce i-a învins James Smith și Tony Tucker. El a fost primul boxer la categoria grea să dețină simultan titlurile WBA, WBC si IBF.

 


Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!