Colecția de premii Toamnă-Iarnă la Merkur

La 2 ani distanță de la implementarea noului concept de săli de jocuri în care divertismentul de calitate se îmbină cu posibilitatea câștigului, Merkur a lansat, în parteneriat cu centrul pentru promovare a muzicii și artei, Brevis Music Art, proiectul “Seri de vară”, prin care oferea oaspeților săi concerte de muzică live susținute de artiști talentați atât din Romania cât și din afara țării. Scopul proiectului ,,Seri de Vară la Merkur” a fost crearea unui spaţiu pentru petrecerea timpului liber, un loc pentru distracţie, în care oamenii își încearcă norocul la aparate, ascultă muzică live şi sunt serviţi cu un cocktail sau o gustare, toate acestea sub o tematică anume, într-o atmosferă ruptă de cotidian.
 
Seri muzicale condimentate cu premii generoase
 
După succesul “Seri de vară la Mekur”, rămânem fideli obiectivului de a oferi oaspeţilor noştri divertisment cu posibilităţi de câştiguri. Astfel, parteneriatul cu profesioniştii de la centrul Brevis Music Art continuă cu noul proiect “Colecția de premii Toamnă – Iarnă“ care, ca și “Seri de vară la Merkur”, presupune organizarea de spectacole unice, cu muzică live, mizând pe calitate şi inedit și acordând oaspeților noștri ocazia de a trăi experiențe noi și plăcute. În plus, Merkur oferă în toate sălile, pe lângă ineditele spectacole de muzică live, premii totale de 378307 lei, atât în bani cât și în produse electronice de utimă generație. Detalii despre spectacolele de muzică live și campaniile promoționale sunt disponibile, și permanent actualizate, pe paginile www.merkur-sala-jocuri.ro și www.facebook.com/MerkurSalaJocuri. În linii mari, proiectul Colecția de premii Toamnă – Iarnă la Merkur se desfăşoară după următorul program:
 
La București, Merkur oferă premii de 96000 lei în cele 2 Săli: Merkur 1 Mai și Merkur Prosper. În fiecare dintre săli sunt oferite bilunar premii de 8000 lei. În plus, pe 22 decembrie la 1 Mai și pe 23 decembrie la Prosper vor fi organizate petrecerile de Crăciun cu muzică live și premii de 16000 lei.
 
La Ploiești, Merkur oferă premii de 69829 lei. Bilunar se acordă premii de 8000 lei. Pe 23 decembrie va fi organizată petrecerea de Crăciun cu spectacol de Muzică Live și premii în bani și produse în valoare de 37829 lei.
 
La Craiova, Merkur oferă 32000 lei. Bilunar premii de 5500 lei, iar în cadrul petrecerii de Crăciun, pe lângă spectacol de muzică live, vor fi oferite și premii de 10 000 lei.
 
La Sibiu, Merkur oferă 23000 lei ca premii în bani și produse. Bilunar vor avea loc extrageri cu premii de 3500 lei, iar pe 22 decembrie Petrecerea de Crăciun va oferi oaspeților pe lângă muzică live, premii în bani și produse în valoare de 9000 lei.
 
La Buzău, Merkur oferă premii de 29478 lei. Bilunar vor fi acordate prin tragere la sorți premii de 4000 lei, iar în cadrul Petrecerii de Crăciun de pe 18 decembrie vor fi acordate premiile finale ce constau în bani și produse având o valoare totală de 13478 lei.
 
La Constanța, Merkur oferă premii totale de 128000 lei. Vor fi organizate lunar petreceri tematice cu spectacole de muzică live condimentate cu premii de 16000 lei. La Merkur Delfinariu petrecerile vor avea loc în fiecare din zilele de 11, iar la Merkur Traian în fiecare din zilele de 18 din perioada noiembrie- februarie.
 
Spectacolele continuă în Sălile Merkur
 
Vom avea în continuare evenimente menite să transpună oaspeţii noştri într-o atmosferă inedită în care primează divertismentul. Astăzi, clienții Merkur se bucură de spectacole de muzică live condimentate cu premii generoase, însă experiența inedită va continua. Compania noastră are în plan o diversificare a mijloacelor de entertainment, prin intermediul cărora oaspeţii Merkur să ia parte şi la alt gen de spectacole sau evenimente.
 
Merkur Café – relaxare și câștiguri
 
Merkur Delfinariu, sala care a beneficiat de curând de o serie de modificări de design subtile, dar în același timp inovatoare, atât din punct de vedere esthetic, cât și tehnologic și ergonomic, își așteaptă acum oaspeții cu un design revizuit, împrospătat, care îmbină perfect sentimentul de confort și familiaritate cu linia estetică modernistă. Sala de lângă Delfinariu oferă și posibilitatea petrecerii timpului liber la Merkur Café, un café-bar elegant, deschis non-stop unde oaspeții pot servi diverse băuturi, pot viziona meciurile în direct sau, după caz, pot asculta muzică live și dacă doresc pot intra în sala de jocuri din continuarea cafenelei.
 
Distracție și joc responsabil la Merkur
 
În fiecare din sălile Merkur punem accent pe ospitalitate şi respect reciproc. Preţuim diversitatea şi tratăm pe fiecare dintre vizitatorii Merkur cu aceeaşi atenţie la detaliu, astfel încât să oferim fiecăruia servicii personalizate. Starea de bine a oaspeților noștri este scopul nostru principal și datorită acestei abordări atmosfera în sălile Merkur este din ce în ce mai plăcută. Tocmai această atmosferă primitoare a făcut ca oamenii să vină însoțiți de prieteni și chiar de familie, să petreacă mai mult timp în sala de jocuri pentru a socializa, punând accentul pe distracţie şi protejându-se astfel de excese. Din ce în ce mai mulți dintre oaspeții noștri ne vizitează având ca scop principal divertismentul, îmbrățișând conceptul nostru de “divertisment de calitate cu posibilități de câștiguri”, și astfel vizita în sala jocuri devine  o experienţă pozitivă. Merkur promovează jocul responsabil, echilibrat şi se numără printre susţinătorii activi ai programului naţional JOC RESPONSABIL (www.jocresponsabil.ro).
 
sursa: casinoinside.ro

Stiri


Zodiac Sală Jocuri

Zodiac îți răsplătește fidelitatea

Folosind terminalul de la intrare puteți vedea punctele acumulate. In funcţie de numarul de puncte acumulate puteţi alege unul dintre premiile expuse în sala de joc. Urmați pașii pentru a selcţiona premiul dorit.

Cariere

Oamenii care formează echipa Zodiac sunt foarte importanți pentru reușitele companiei. Respectul reciproc și tratamentul demn stau la baza relațiilor interumane în cadrul companiei Zodiac și sunt cel mai important factor pentru a asigura satisfacția și eficiența întregii echipe.

Joc Responsabil

Crezi că ai o problemă? Apelează gratuit numărul de telefon 0800 800 099, de luni până vineri, în intervalul 10:00–18:00. Un specialist îți va răspunde și te va ajuta!